JAWATAN KOSONG DI HARTALEGA SDN BHD

Peluang untuk golongan belia mendapatkan pekerjaan bersama sebuah syarikat pengeluar sarung tangan terkemuka di dunia. Halatuju kerjaya yang jelas tanpa mengabaikan peningkatan latihan dan kebajikan pekerja.

Process-Simulator-1.jpg

ELECTRICIAN - MAINTENANCE (ENGINEERING) @ HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1800 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Lulusan Sijil Vokasional/Sijil Kemahiran Malaysia/Diploma dalam Electrical / Mechanical, Ada kemahiran asas electrical, mechanical dan pneumatic, Memiliki Sijil Kompetensi  PW2, PW4, AO & A1 adalah suatu kelebihan dan Umur 20-35 tahun. Penginapan dan Pengangkutan disediakan.

FITTER / WELDER - MAINTENANCE (ENGINEERING) @HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,800 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 20-35 tahun, Lulusan Sijil Vokasional/Sijil Kemahiran Malaysia/Diploma dalam Welding / Fabrication / Mechanical, Ada kemahiran yang baik dalam welding, Ada kemahiran asas electrical, mechanical dan pneumatic. Penginapan dan Pengangkutan disediakan.

High-efficiency-production-lines.jpg
indprod-sli02.jpg

TECHNICIAN - CONTROL & INSTRUMENTATION (ENGINEERING) @ HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,800 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 20-35 tahun, Lulusan Sijil Vokasional/Sijil Kemahiran Malaysia/Diploma dalam Mechatronik / Electronic / Mechanical, Kemahiran yang baik dalam  troubleshooting in PLC or instrumentation. Penginapan dan Pengangkutan disediakan.

PEMBANTU OPERASI @ HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,300 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan, Lulusan PMR/PT3/ SPM, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Bersikap terbuka dan berfikiran matang, Boleh bekerja syif dan kerja lebih masa. Penginapan dan Pengangkutan di sediakan.

Automated-glove-stripping-system.jpg
FindMeDetectableGloves.jpg

QC ASSISTANT @ HARTALEGA SDN. BHD.

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,300 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan, Lulusan PMR/PT3/ SPM/SIJIL KEMAHIRAN, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Bersikap terbuka dan berfikiran matang, Boleh bekerja syif dan kerja lebih masa. Penginapan dan Pengangkutan di sediakan.Memiliki SKM Bidang Bakeri suatu kelebihan. Asrama, Pengangkutan dan Makan disediakan PERCUMA.

KETUA KUMPULAN (GROUP LEADER) @ HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,500 ke atas sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 18-30 tahun, Sihat tubuh badan, Memiliki SPM/SIJIL KEMAHIRAN/DIPLOMA, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Bersikap terbuka dan berfikiran matang, Boleh bekerja syif dan kerja lebih masa. Penginapan dan Pengangkutan di sediakan.

COATS®-Colloidal-Oatmeal.jpg
High-capacity-production-lines.jpg

STOREHAND @ HARTALEGA SDN BHD

Lokasi di BESTARI JAYA / SEPANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM 1,300 ke atas sebulan. Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan, -Minimum PMR/PT3/SPM/SIJIL KEMAHIRAN, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Bersikap terbuka dan berfikiran matang, Boleh bekerja syif dan kerja lebih masa. Penginapan dan Pengangkutan di sediakan.