PELBAGAI JAWATAN KOSONG

Kerjasama PROJEK BELIA MAHIR - JABATAN BELIA DAN SUKAN NEGARA (JBSN) melalui Skim Perantisan Nasional (SPN) bagi membantu golongan belia mendapatkan pekerjaan dalam suasana mencabar hari ini. 

1.png

TERMINAL TRACTOR OPERATOR @WESTPORTS MALAYSIA BERHAD

Lokasi di, PULAU INDAH, PELABUHAN KLANG, SELANGOR. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki Sahaja), Umur Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Sihat tubuh badan, Tiada masalah rabun warna, Berat BMI Bawah 32. Ada lesen suatu kelebihan. Jika Tiada lesen, ada terma dan syarat tambahan untuk diterima bekerja. Bebas dari pengambilan dadah

2_edited_edited.jpg

PRODUCTION CREW @VS INDUSTRY BERHAD

Lokasi di SENAI, JOHOR BAHRU, JOHOR. Gaji kasar RM 2,200 ke atas. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki dan Perempuan), Umur 18-35 tahun,  Sihat tubuh badan,  Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira). Penginapan dan Pengangkutan disediakan PERCUMA.

3_edited_edited.jpg

PRODUCTION TRAINEE @PANASONIC APPLIANCES AIR-CONDITIONING MALAYSIA SDN. BHD.

Lokasi di SHAH ALAM, SELANGOR. Gaji kasar RM 1500 - 2000 sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Minima PMR/PT3, Umur 18-35 tahun. Asrama & Pengangkutan di sediakan.

5.png

BAKERY CREW @MYNEWS-RYOYUPAN

Lokasi di KOTA DAMANSARA, PETALING JAYA, SELANGOR. Gaji kasar RM 1200 – 2000 sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Sihat tubuh badan, Umur 18-35 tahun, Boleh bekerja dalam suasana sejuk, Berpengalaman dalam bidang bakeri suatu kelebihan dan

Memiliki SKM Bidang Bakeri suatu kelebihan. Asrama, Pengangkutan dan Makan disediakan PERCUMA.

4.png

FRESH FOOD CREW @MYNEWS-KINEYA

Lokasi di KOTA DAMANSARA, PETALING JAYA, SELANGOR. Gaji kasar RM 1200 – 2000 sebulan. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Sihat tubuh badan, Umur 18-35 tahun, Boleh bekerja dalam suasana sejuk, Berpengalaman dalam bidang bakeri suatu kelebihan dan

Memiliki SKM Bidang Kulinari suatu kelebihan. Asrama, Pengangkutan dan Makan disediakan PERCUMA.

6.png

PRODUCTION CREW @ FORMTECH ENGINEERING (M) SDN BHD

Lokasi di NILAI, NEGERI SEMBILAN. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki dan Perempuan), Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira) dan Sihat tubuh badan

7.png

PRODUCTION CREW @ CEREMTEC INNOVATIVE CERAMIC ENGINEERING SDN BHD

Lokasi di SENAWANG, NEGERI SEMBILAN. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki dan Perempuan), Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira) dan Sihat tubuh badan

8.png

PRODUCTION CREW @ MULTIPLEX PACKAGING SDN BHD

Lokasi di NILAI, NEGERI SEMBILAN. Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Perempuan sahaja), Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis  dan Mengira) dan Sihat tubuh badan

9.png

FOOD PROCESSOR CREW @AEON FOOD PROCESSING CENTRE

Lokasi di SHAH ALAM, SELANGOR.  Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira). Penginapan dan Pengangkutan di sediakan.

10.png

PRODUCTION OPERATOR @KOOKA PAPER MANUFACTURING SDN BHD

Lokasi di KAWASAN PERINDUSTRIAN SUBANG, SUNGAI PENAGA, SELANGOR. Syarat Kemasukan ialah 3M (Boleh Membaca, Menulils dan Mengira). Penginapan Disediakan, Uniform Dan Kasut Safety Disediakan, Ada Kursus/Latihan Diberikan, Caruman KWSP Dan Perlindungan PERKESO.

unnamed.jpg

PRODUCTION OPERATOR @FUJI SEATS MALAYSIA

Lokasi di KAWASAN PERINDUSTRIAN BUKIT BERUNTUNG, RAWANG, SELANGOR. Syarat Kemasukan ialah Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira). Elaun Makan, Kerja Lebih Masa, Subsidi Makan Sebanyak 2 Kali Sehari, Penginapan Dan Pengangkutan Disediakan Percuma

Photo-Isuzus-100th-Unit-Delivery-to-Mighty-Bakery-2.jpg

PRODUCTION OPERATOR @MIGHTY BAKERY (BALAKONG)

Lokasi di BALAKONG, SELANGOR. Terbuka kepada Warganegara Malaysia, Lelaki & Perempuan, Sihat tubuh badan, Boleh Membaca, Menulis dan Mengira.

10224_photo_0_214858_edited.jpg

PRODUCTION CREW @ ICHIKOH MALAYSIA SDN BHD

Lokasi di NILAI, NEGERI SEMBILAN. terbuka kepada umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan dan kelayakan akademik UPSR / PT3 / PMR / SPM. Makan/Minum PERCUMA. Pengangkutan disediakan.

images_edited.jpg

JURUTEKNIK (INJECTION MOULDING) @ ICHIKOH MALAYSIA SDN BHD

Lokasi di NILAI, NEGERI SEMBILAN. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Sihat tubuh badan dan kelayakan SKM 2 atau 3 / Diploma / Ijazah dalam bidang Plastic Injection Moulding. Ada pengalaman suatu kelebihan, Makan/Minum PERCUMA.

16.png

CUTTING OPERATOR (AUTOMOTIVE DIVISON) @ PECCA LEATHER SDN BHD

Lokasi di KEPONG, KUALA LUMPUR. Skop kerja ialah Memotong Leather (Kulit) dan mengendalikan mesih jahit pemotong leather. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).

17.png

SEWING OPERATOR (AUTOMOTIVE DIVISION) @ PECCA LEATHER SDN. BHD.

Lokasi di KEPONG, KUALA LUMPUR. Skop kerja ialah Menjahit Leather (Kulit) dan mengendalikan mesih jahit. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).

15.png

QC INSPECTOR (AUTOMOTIVE DIVISION) @ PECCA LEATHER SDN. BHD.

Lokasi di KEPONG, KUALA LUMPUR. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).

14.png

FACE MASK OPERATOR 

Lokasi di KEPONG, KUALA LUMPUR. Skop kerja ialah Pembungusan Pelitup Muka (Fack Mask). Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).

18.png

PEKERJA PEMBERSIHAN MAHIR

Lokasi di PELABUHAN TG PELEPAS, GELANG PATAH, JOHOR. Skop kerja ialah tugasan menyapu dan mengemop, membuang sampah, membersihkan cermin tingkap dan cucian tandas. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).