PELBAGAI JAWATAN KOSONG

Peluang Pekerjaan kepada golongan belia berumur 18-35 tahun khususnya Golongan Belia NEET (Not in Employment, Education and Training). 

Apakah BELIA NEET?

Belia adalah golongan yang perlu perhatian khusus kerana mereka adalah modal insan yang masih berada pada umur produktif untuk bekerja. Oleh itu, belia NEET- (Not in Employment, Education or Training) atau tidak dalam pekerjaan, pendidikan atau latihan dilihat sebagai trend yang perlu dielakkan kerana ia boleh membawa kepada kesan negatif dalam meningkatkan ekonomi negara.

Jika anda berminat, di bawah terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang tidak memerlukan kelayakan akademik yang tinggi.

1.png

TERMINAL TRACTOR OPERATOR @WESTPORTS MALAYSIA BERHAD

Lokasi di, PULAU INDAH, PELABUHAN KLANG, SELANGOR. Gaji Kasar RM2500-3000 sebulan (Gaji Pokok + Elaun + Overtime + Insentif). Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki Sahaja), Umur Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira), Sihat tubuh badan, Tiada masalah rabun warna, Berat BMI Bawah 32. Ada lesen suatu kelebihan. Jika Tiada lesen, ada terma dan syarat tambahan untuk diterima bekerja. Bebas dari pengambilan dadah

Untitled design.png

PRODUCTION CREW @VS INDUSTRY BERHAD

Lokasi di SENAI, JOHOR BAHRU, JOHOR. Gaji kasar RM 2,500-3,500 sebulan (Gaji Pokok + ELaun + Overtime). Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki dan Perempuan), Umur 18-35 tahun,  Sihat tubuh badan,  Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira). Penginapan dan Pengangkutan disediakan PERCUMA.

Untitled design (1).png

PRODUCTION TRAINEE @PANASONIC APPLIANCES AIR-CONDITIONING MALAYSIA SDN. BHD.

Lokasi di SHAH ALAM, SELANGOR. Gaji kasar RM 2,300-2,800 sebulan (Gaji Pokok + Elaun + Overtime). Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki & Perempuan), Minima PMR/PT3, Umur 18-35 tahun. Asrama & Pengangkutan di sediakan.

Untitled design (2).png

PRODUCTION CREW @ CEREMTEC INNOVATIVE CERAMIC ENGINEERING SDN BHD

Lokasi di SENAWANG, NEGERI SEMBILAN. Gaji Kasar RM2500-3000 sebulan (Gaji Pokok + Elaun + Overtime). Syarat Kemasukan ialah Warganegara Malaysia (Lelaki dan Perempuan), Umur 18-35 tahun, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira) dan Sihat tubuh badan

18.png

PEKERJA PEMBERSIHAN MAHIR

Lokasi di PELABUHAN TG PELEPAS, GELANG PATAH, JOHOR. Skop kerja ialah tugasan menyapu dan mengemop, membuang sampah, membersihkan cermin tingkap dan cucian tandas. Terbuka kepada umur 18-35 tahun, Lelaki & Perempuan, Boleh 3M (Membaca, Menulis dan Mengira).